Over ons

Het verhaal van Vastgoed Depauw

Al 5 jaar jouw partner in vastgoed!

Vastgoed Depauw werd in 2016 opgericht door Benedicte Depauw. Na jaren ervaring in de sector koos ze ervoor om haar eigen vastgoedkantoor in Oostkamp op te starten. Vandaag zorgen Benedicte en haar team voor de verkoop en verhuur van zowel residentieel als commercieel vastgoed.

Het kantoor is intussen uitgegroeid tot een gedreven team van medewerkers die zich elke dag vol enthousiasme inzetten voor hun klanten. Een enthousiaste én persoonlijke aanpak blijft hun handelsmerk. Vastgoed Depauw beheerst de nodige kennis, ervaring en juridische expertise om van jouw (ver)koop- of (ver)huurproces een zorgeloze en aangename ervaring te maken.

Benieuwd naar de waarde van jouw pand?

Verkopen zonder zorgen

Vastgoed Depauw helpt je doorheen het volledige verkoopproces. Bij ons geniet je van een persoonlijke en correcte begeleiding. We informeren je snel en correct over de stand van zaken. Daarnaast staan we in voor de nodige publiciteit alsook de opvolging van de rondleidingen en bezoeken.

Steeds op de hoogte

We zitten nooit stil. De evolutie van de vastgoedmarkt houden we voortdurend in het oog, zodat we altijd correct kunnen adviseren. Daarnaast zorgen we voor een vernieuwende en vooruitstrevende marketingaanpak. Dankzij dit totaalplaatje streven we steeds naar een zorgeloze samenwerking, want voor ons is het essentieel dat jij op beide oren kunt slapen!